Ik had een aantal dagen geleden mijn iPad op de grond laten waardoor mijn scherm was gebarsten. Ik wilde daarom op zoek gaan naar een goede telefoon zaak die ook iPads repareert .Ik ging daarom op het internet op zoek naar iPad reparatie Tilburg.

ipad reparatie Tilburg

Meer informatie

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPad reparatie Tilburg kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van iPhoneApK. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze hun klanten aan willen bieden. De reparaties die zij uitvoeren worden alleen met 100% originele onderdelen uitgevoerd. Je kan als klant in de winkel wachten terwijl je telefoon of iPad wordt gerepareerd. Ze bieden ook 3 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. Ze hanteren voor de reparaties ook erg lage prijzen wat natuurlijk erg aantrekkelijk is. Ik besloot om contact op te nemen met de telefoon zaak om langs de winkel te komen. Toen ik langs de winkel ging werd ik door en van de medewerkers erg vriendelijk geholpen. Mijn telefoon was super snel gerepareerd tegen een zeer scherpe prijs.